Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Teaterkurs

Sommerkurs i skuespillerteknikk og improvisasjonsteater

Bli med på et unikt sommerkurs der du både får lekt deg med improvisasjonsteater og jobbet med skuespillerteknikk! 

Bli med på et unikt sommerkurs der du både får lekt deg med improvisasjonsteater og jobbet med skuespillerteknikk! 

Sommerkurs del 1: Improvisasjonsteater

Den første dagen starter vi med grunnøvelser i improvisasjonsteater. Vi boltrer oss med øvelser som oppøver vår spontanitet, kreativitet, konsentrasjon, samarbeidsevne og partnerkontakt. De andre dagene får du lekt deg med rolle- og karakterarbeid, historiefortelling og scener. Alle fire dagene er fylt med lekenhet og mye moro.

Stikkord for improkurset: Si JA til hverandres ideer, ikke planlegg og våg å være dårlig!

Sommerkurs del 2: Skuespillerteknikk

På denne delen av kurset lærer du deg trinnene du må gå igjennom for at du skal kunne spille en rolle troverdig og sannferdig på teater eller film.

Metoden du lærer bygger på den russiske teaterpedagogen Konstantin Stanislavskij skuespillermetode. Skuespillerteknikk kursdelen er også influert av den engelske acting coachen Dee Cannon og de amerikanske acting coachene Howard Fine og Kimberly Jentzen.

Du vil arbeide med forskjellige scener fra teater og film. I tillegg vil du også få lære deg S.M.T. memoreringsteknikk, slik at du raskere og lettere vil kunne huske en tekst utenat.

Stikkord for kurset: Åpenhet, enkelthet og troverdighet!

Sommerkurset passer for deg som ønsker å delta på et morsomt, lekent og lærerikt sommerkurs.

Om kursleder Ingunn Andreassen

Teaterinstruktør, teaterpedagog, manusforfatter og skuespiller med bred teaterutdanning.

Ingunn har siden 1997 undervist i teater. Hun har hatt regi på over 25 teaterstykker. Hun har vært skuespiller og kunstnerisk leder i Oslo Improvisasjonsteater og spilt improteaterforestillinger i Chicago og Atlanta.

Hun har siden 2004 drevet Improteater.no som holder kurs i improvisasjonsteater for privatpersoner, høgskoler og bedrifter. I 2012 startet hun TeaterStudio som holder kurs i skuespilleteknikk for voksne.

Ingunn har også skrevet for radio, teater og film - og har blant annet skrevet hørespillserien "Alt for Daniel" (NRK Radioteatret) som vant førstepris i den internasjonale radiotaterkonkurransen Prix Ex Aequo.

Ingunn Andreassen mangeårige virke som teaterregissør, skuespiller, kursleder i improvisasjonsteater og dramatiker gjør henne til en meget kunnskapsrik teaterpedagog.

Tid:

Mandag - torsdag kl.11.00 - 15.00

Sted:

Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, Oslo (Scenesalen 3. etasje)

Påmelding

Ja, jeg melder meg på sommerkurs i skuespillerteknikk og improvisasjonsteater!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk! Din informasjon har blitt sendt.