Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Teaterkurs

Helgekurs i skuespillerteknikk

Dette er kurset for deg som har lyst til å lære deg skuespillerteknikk og hvordan du innstuderer en rolle.

Du vil på skuespillerteknikk kurset lære deg trinn for trinn hva du må gå igjennom for at du skal kunne spille en rolle troverdig og sannferdig på teater eller film.

Metoden du lærer bygger på den russiske teaterpedagogen Konstantin Stanislavskij skuespillermetode*.

Skuespillerteknikk kurset er også influert av den engelske acting coachen Dee Cannon og de amerikanske acting coachene Howard Fine og Larry Moss.

Kurset består av en blanding av teaterøvelser, improvisasjonsøvelser og arbeid med scener fra teater og film.

Du vil på skuespillerteknikk kurset også lære deg S.M.T. memoreringsteknikk, slik at du raskere og lettere vil kunne huske en tekst utenat.

Skuespillerteknikk kurset er åpnet for alle. Uansett om du er nybegynner, har spilt litt teater eller har holdt på lenge og ønsker en oppfrisking og utvikling av din skuespillerteknikk.

(*Nesten all vestlig skuespillerutdanning vi finner i dag er basert på Stanislavskijs metode. Uansett om du har hørt om Sanford Meisner teknikk, Stella Adler, Uta Hagen eller andre, så er det Stanislavskijs skuespillermetode som ligger i bunn.)

Om kursleder Ingunn Andreassen

Teaterinstruktør, teaterpedagog, manusforfatter og skuespiller med bred teaterutdanning.

Ingunn har siden 1997 undervist i teater. Hun har hatt regi på over 35 teaterstykker. Hun har vært skuespiller og kunstnerisk leder i Oslo Improvisasjonsteater. Hun har siden 2004 drevet Improteater.no som holder kurs i improvisasjonsteater for privatpersoner og bedrifter.  

Ingunn har også skrevet for radio, teater og film - og har blant annet skrevet hørespillserien "Alt for Daniel" (NRK Radioteatret) som vant førstepris i den internasjonale radiotaterkonkurransen Prix Ex Aequo.

Ingunn Andreassen mangeårige virke som teaterinstruktør, skuespiller, kursleder i improvisasjonsteater og dramatiker gjør henne til en meget kunnskapsrik skuespillerpedagog. Les mer.

Dato: Ny dato kommer

Tid: Lørdag og søndag kl.12.00-17.00

Sted: Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, 0576 Oslo (3. etasje)

Pris: 2000 kr. Prisen inkluderer kursmateriale og kursbevis.

Påmelding sendes til [email protected]

Husk å skrive navn, adresse og mobilnummer. I emnefeltet skriver du: Helgekurs i skuespillerteknikk

Påmeldingen er bindende.